å hjelpe – hjelper – hjalp – trenger hjelp

I slutten av august tikket det inn en melding i innboksen min fra en journalist på oppdrag fra KK. Hun ville skrive en artikkel om dette om å be om hjelp. Vanligvis sitter JA svært langt inne hos meg, men da dette begynner å bli et emne jeg har fått god kjennskap til, på godt og vondt, og fordi det er så viktig, så jeg ja nesten uten å tenke meg om.

image

Det er skummelt å dele. Alltid. Men jeg takker for alle gode tilbakemeldinger og for all støtte. Og til alle dere som ikke fikk kjøpt bladet, så deler jeg den her nå, med tillatelse fra journalisten. Også håper jeg dette er med på å gjenopplive bloggen min igjen. Jeg skriver fremdeles mye, men ingenting har sluppet gjennom filteret. Det er på tide å gjøre noe med igjen.

 

2015-10-KK-Jeg_kunne_trengt_litt_hjelp

7 thoughts on “å hjelpe – hjelper – hjalp – trenger hjelp

 1. Den saken i KK hadde en sånn fin vinkling, takk for at du stilte opp. Det er ikke lett å be om hjelp og synd at kommunen du bor i ikke er mer på tilbudssiden, ingen av oss ønsker jo å slite ut det private nettverket.

  Liker

 2. Hei!:)

  Får du noen hjelp til å takle hverdagen som såpass ME-syk? Nå tenker jeg ikke på hjemmesykepleie osv, men mer psykologisk rettet. Må være en ekstrem hard påkjenning over så lang tid!

  Ønsker deg så gode dager som mulig:) Varme klemmer fra MEdsøster!:)

  Liker

  • Hei
   Beklager sent svar.
   Jeg startet hos coach bare noen måneder etter jeg ble syk. Det har vært en redning for meg. Det kunne like gjerne vært en psykolog, men det viktigste tror jeg er å ha tillit til den du skal snakke med. Selvsagt, om du kjenner på depresjon eller angst, bør nok hjelperen ha en faglig bakgrunn, men det har ikke vært viktig for meg. Det har vært det å ha en som står utenfor den boblen jeg, og vi, lever i. Som kan dytte meg når jeg trenger det, og som jeg kan lene meg litt på når jeg trenger det. Det har også vært viktig, slik at mannen min ikke skal få alt.
   Varme klemmer tilbake 🙂

   Liker

 3. Hei!:) Ser at du har hatt litt bedring den siste tiden, og klarer å være med på litt mer (instagram). Jeg lurer på om du har startet på noen ny medisin som gjør at du klarer mer?:) Jeg er på desperat jakt etter noe som kan hjelpe meg litt mer tilbake til livet, og tenkte kanskje din bedring var knyttet til medisin? (Lov å håpe..:p)

  Liker

  • Hei

   Bedringen er nok ikke så stor som det ser ut til utad, men det er mer stabilt. Jeg har vel funnet en slags balanse, hvor jeg vet litt bedre hva jeg tåler og ikke. Så ingen medisin, kun aktivitetsavpassing og slike kjedelige ting. Har også en datter som begynner å bli stor, og mer aktiv på sosiale medier, og det begrenser også litt hva jeg deler på instagram. ❤️

   Liker

 4. Tusen takk for svar!:) Unner deg gode dager! Kjedelig for meg at det ikke var noe medisiner, men noen mirakelkur finnes vel ikke;p Fortsatt god sommer til deg!:D

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s